kunststof kozijnen

Kozijnen kun je onderscheiden in hout, aluminium en kunststof. Derjans Bouwtechniek produceert en monteert haar eigen kunststof kozijnen met eigen personeel in Weert. De kozijnen worden gefabriceerd van het mooiste kunststof profiel REHAU, dit profiel heeft als kenmerk een zeer grote gelijkenis met hout qua vorm, uitstraling en kleur. In aluminium wordt gebruik gemaakt van Isonal, welk een profiel levert in diverse soorten vormen en kleuren. Wij gebruiken uitsluitend ROTO beslag in de ramen en FUHR beslag in de deuren, beiden kwaliteitsproducten in onze branche. De kozijnen zijn naar wens leverbaar met houtnerfmotief, ook echte houtkleuren zijn leverbaar.

inbraakwerende kunststof kozijnen


rehau

Verdekt liggend beslag

Verdekt liggend beslag maakt een montage mogelijk die qua strakheid in binnen en buiten afwerking die ook sterk aan houten kozijnen doet denken, bij ons geen zwarte rubbers of schuim-rubberen banden om de kunststof kozijnen, maar strak tegen de muur, een perfecte look!!
Binnen zijn geen scharnieren zichtbaar, dus ook hier lekker strak en goede schoonmaak mogelijkheid i.p.v. in de weg zittende scharnieren waar zich vaak schimmel achter verzameld.

inbraakwerende kunststof kozijnen

Inbraakwerendheid

Al onze kunststof kozijnen, ramen en deuren zitten vol met staal. Veelal wordt hier gepraat als zou dit nodig zijn voor stabiliteit. De waarheid is echter dat dit nodig is om het hang en sluitwerk in staal te kunnen bevestigen, zodat bij een inbraakpoging het hang en sluitwerk een zeer grote weerstand kan bieden tegen de diverse inbrekers gereedschappen.
In onze fabriek staan ramen en deuren die u zelf kunt beproeven op inbraakwerendheid. Al onze kozijnen voldoen aan de zeer hoge Nederlandse norm qua inbraakvertraging, de SKG**.
Deze inbraakvertraging zit niet alleen in de onderste kozijnen zoals bij al onze collega’s, maar bij ons ook op de verdiepingen, denk maar eens aan platte daken en garages vanwaar inbrekers hun slag willen slaan.

uitstekende isolatie van kunststof kozijnen

Glas

Men spreekt veel over isolatieglas, echter de huidige vormen van glas gaan veel verder als het vroegere isolatieglas. Het huidige glas, welk door Derjans gebruikt wordt is HR++ glas waarbij de zeer hoge isolatie waarde wordt bereikt met een vacuum gezogen isolatieglas waarbij een vulling van Argon gas wordt gebruikt, en zeer groot isolerend gas qua warmte en geluid. Ook hebben de glasplaten een metaal coating die warmte terug in de kamer reflecteert.
Samen verzorgen deze componenten voor een 40% hogere isolatiewaarde dan het normale isolatieglas. De geluidsisolatie van deze glasplaten is 26 DB.
Er zijn in glas ook nog andere keuzes te maken, bijvoorbeeld gelaagd glas voor extra inbraak vertraging en veiligheid voor achter en zeer sterk geluidïsolerend glas voor de voorkamerramen.


Gordijnen en zonweringen

Het gebruiken van een kiepraam kan soms lastig zijn. Vele producenten houden geen rekening met de aanwezigheid van gordijnen en zonweringen. Het raam kan vervolgens niet open of het raakt de gordijnen / zonwering zodat deze uit vorm raakt en zelfs beschadigt raakt.
Derjans Bouwtechniek heeft de oplossing! Het Derjans kiepraam kan geleverd worden met variabele openingshoek. Op deze manier kan u zélf bepalen in welke hellingshoek het raam open kan. Op deze manier worden uw gordijnen, luxaflex en zonwering niét beschadigd.


Vraag vrijblijvend een Offerte aan!