Prefab Dakkapellen

Ruimtemakers bij uitstek. Onze prefab dakkapellen worden gefabriceerd als een houten constructie, maar dan compleet afgewerkt van buiten met een polyester bedekking, in vorm en kleur te kiezen. Van binnen zijn ze ook compleet afgewerkt met watervaste mulitplex en spac. Met andere woorden: U krijgt een compleet afgewerkte prefab dakkapel, zowel van binnen als van buiten. Bovendien zorgen wij voor een professionele installatie binnen 1 dag.

Een dakkapel in 8 uur!

Wanneer u een dakkapel naar uw voorkeur heeft gekozen, wordt deze door een professioneel team binnen 1 dag geplaatst. De gemiddelde doorlooptijd is 6,5 uur. Ook het verwijderen van het oude dak, gebeurt in deze tijd, en zonder gesleep door het huis: alles gaat via het dak naar buiten. Kijk hier hoe dat in zijn werk gaat:

Onze pro’s aan het werkUw wensen staan centraal

De vorm en kleur van vooral de boei geeft een apart karakter, aslook de grootte en plaatsing van de ramen. Vormen en kleuren zijn zonder meerprijs, dus maak úw prefab dakkapel naar úw wens. Onze prefab dakkapellen worden op de centimeter en graad gemaakt. Ze worden precies in de juiste hellingshoek van uw dak gemaakt, daar waar anderen u een keuze laten tussen 30, 40 of 45 graden, maken wij de prefab dakkapel vanaf 38 tot 75 graden als dat nodig is.

Normeringen voor vrije plaatsing

Als normering voor vergunningsvrije plaatsing van prefab dakkapellen geldt de vergunningsvrije plaatsing alleen voor de achterzijde. De normering houdt in dat er rondom de prefab dakkapel 50 cm vrije ruimte gehandhaaft dient te worden, dus links, rechts, tot aan de nok en tot aan de goot. De meeste ruimte is te verkrijgen door de prefab dakkapel zoveel mogelijk naar de gevelzijde, dus de goot, te brengen. Hiervoor worden dan compleet nieuwe balkconstructies aangelegd, deze zijn inbegrepen in de prijs en worden ook in dezelfde montagedag geplaatst.


kunststof dakkapellen weert derjans

Het verschil tussen kunststof en hout:

  • Betere isolatie
  • Snellere plaatsing
  • Onderhoudsvrij
  • Betere diepte (in vergelijking met hout)
  • Betere toepassing bij daken met flauwere hellingshoek (30 – 35 graden)

pur hardschuim dakkapellen weert derjans

Isolatie

De prefab dakkapellen zijn gemaakt van een houtconstructie welke is opgevuld door een sandwich van 8 cm geperst en gelijmd PUR schuim. Dit levert een extreem hoge isolatiewaarde, ver boven de isolatiewaarde van het oude dak. U heeft dus geen koude of warmte meer te verduren, waardoor een echte woonruimte wordt verkregen met alle comfort. Traditionele prefab dakkapellen hebben een veel lagere isolatiewaarde, dus met deze constructie krijgt U echt waar voor uw geld.

prefab dakkapellen weert derjans

Dakkapelkozijn

Het prefab dakkapelkozijn wordt ook in eigen fabriek gemaakt , en al naar gelang de wens van de klant ingedeeld, verstandig is echter om de glasdelen draaibaar te maken zodat die van binnen gepoetst kunnen worden, een vast deel is moeilijk en gevaarlijk te poetsen, zo op het dak! Het glas heeft een HR++ vulling, dus is ook zeer zwaar geisoleerd.
Als men rolluiken wil toepassen is het verstandig om deze voor het kozijn te plaatsen en niet erop, dit ivm de geringe isolatie van rolluiken. Rolluiken kunnen ook in het dak van de prefab dakkapel geplaatst worden.


Vraag vrijblijvend een Offerte aan!