Serres

Serres zijn ook grote ruimtemakers en betrekkelijk snel te plaatsen op de wijze zoals Derjans Bouwtechniek dat doet. Wij plaatsen eerst de dragende constructie en het dak en daarna de puien. De tweede dag is de afwerking en eventueel de lichtstraat. Zo heeft u een serre of aanbouw in 2 dagen klaar. Het bouwkundig werk zoals fundering en vloeren worden 2 à 3 dagen van te voren gemaakt. Zo is de totale doorlooptijd plm 5 werkdagen voor een serre of aanbouw van 15-30 mtr2. Dit concept werkt ook, net als de dakkapellen met een prefab hout/polyester constructie.

Vaak wordt een lichtstraat toegepast om licht in de bestaande woonkamer te krijgen, het daarop toegepaste glas is dan warmte werend glas. Zonwerend glas is vaak niet de beste oplossing daar zonwerend glas teveel licht reflecteert waardoor te weinig licht beschikbaar is voor de achterliggende woonkamer.

Ook hier zijn de vormen en kleuren van de boeien en de puien vrij te kiezen. Maar fijnere boeidelen in de vorm en kleur die u mooi vindt vormen de uitstraling van uw serre. Geen lelijke Trespa platen van 35 cm met schroeven, maar fijne strakke boeidelen.

Isolatie

De RC waarde van de daken zijn 3.0, tegenover 2,5 van traditionele daken. De polyester met zijn Gelcoating is zeer UV bestendig en gaat tientallen jaren mee. E hoeft ook geen kiezel of dergelijke bedekkingen toegepast te worden, dus ook geen mosvorming. U heeft met dit soort daken werkelijk een zeer onderhoudsvrij, lekvrij en goed geisoleerd dak boven Uw hoofd.

Lichtstraten

Serres of aanbouwen worden vaak voorzien van een lichtstraat. Als je een aanbouw plaatst breng je meer ruimte aan, maar je neemt ook licht weg voor de bestaande woonkamer. Om dit te compenseren brengen wij tussen het nieuwe dak en de bestaande gevel een Aluminium lichtstraat aan met warmte werend glas over de hele breedte. Veel licht inbreng naar de woonkamer is nu het gevolg, comfort plus. Het glas wat wordt toegepast is dubbel gelaagd, voor veiligheid en warmte werend gemaakt, dwz, dat de warmte doorlaat van buiten naar binnen zwaar is geisoleerd, nog maar 35% warmte gaat door naar binnen. Ook de warmte doorlaat van binnen naar buiten is zwaar geisoleerd, zodat er in de koude maanden geen warmteverlies optreed. Zo zorg je voor een totaalpakket aan comfort, veel licht en warmte in de winter en veel licht en niet teveel warmte in de zomer!!!


 

 

Vraag vrijblijvend een Offerte aan!