Veelgestelde Vragen

Een verbouwing of verandering aan uw huis in natuurlijk een ingrijpende verandering. U zult eventueel met vragen in uw hoofd zitten waarop u niet direct een antwoord kunt vinden.

Wij hebben dan ook ons best gedaan op deze pagina antwoord te geven op veelgestelde vragen. Mocht u uw vraag niet terugvinden op deze pagina, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen dan persoonlijk uw vraag beantwoorden.

Deze pagina wordt uitgebreider naarmate we meer feedback krijgen van klanten. Dus aarzel niet en help ons uw vragen te beantwoorden!


Installatie

  • Dakkapel: Hoe wordt de oude dakkapel en het afval afgevoerd?

    Het afval wordt in een aanhanger geschept die voor het gat in het dak hangt aan de hijskraan. Zo verdwijnt ale afval via buiten: geen beschadigingen en niet hoeven poetsen, etc.

  • Balkenconstructie. Hoe zit dat?

    De dakkapel wordt op een nieuw aan te brengen constructie gezet. Dit heeft te maken met de woonwens. Het zo diep mogelijk plaatsen betekent een zo groot mogelijke ruimtewinst. Dit betekent weer dat de balken precies op deze “woonwens”diepte worden aangebracht.

Financiering

  • Hoe werkt een financieel analist?

    De onafhankelijk financieel analist bekijkt uw huidige hypotheken / verzekeringen / etc. en gaat opnieuw onderhandelen met zijn kennis en expertise om de maandlasten, nodig voor de renovatie / uitbreiding, met gelijke (of mindere) maandlasten te kunnen verwzenlijken.

Vergunningen