deuren

deuren

deuren

deuren

deuren


 

Wat wil ik?

De voordeur bepaalt voor een groot gedeelte de aanblik van het huis, de eye catcher als het ware. Voordeuren zijn standaard naar binnendraaiend en er is een grote verscheidenheid aan uiterlijkheden. Zo kun je dubbele deuren maken, “paardestaldeuren”, deuren met RVS elementen, glas in lood etc.

Als je een voordeur kiest moet je wel enkele aspecten niet uit het oog verliezen. Licht doorlaatbaarheid voor voldoende licht in de gang, waar wil je de brievenbus, in de deurvleugel, in het zijlicht, op de muur enzovoorts. Er is een zeer groot scala aan deuren hetzij uit eigen productie hetzij als deurpaneelvulling te verkrijgen.

TIP! Onze eigen productie van voordeuren is aanzienlijk goedkoper (± 25%) dan de meest gangbare kunststof voordeuren. Ook heeft u de mogelijk zelf uw eigen deur te ontwerpen!

Orientatie

Op deze pagina is naast uitleg ook fotomateriaal aanwezig die énkele van de mogelijkheden tonen. Belangrijk om te realiseren is dat alle voordeuren gemaakt zijn naar persoonlijke wensen van onze klanten. Staat uw ideale voordeur er nog niet bij? Maak een afspraak of kom langs in onze showroom. Wij doen er alles aan om uw wensen te vervullen.

Op deze site staat slechts een kleine compilatie van mogelijkheden, laat U zich in de showroom adviseren over de mogelijkheden en uw zoektocht duidelijk vergemakkelijken.

U kunt zich alvast verder oriënteren door te kijken op de website van onze leveranciers:

Obst
Obuk Haustüren zum Leben
Milin Panelen & Profielen


Vraag vrijblijvend een Offerte aan!