Van aanvraag tot plaatsing

Derjans Bouwtechniek gaat als volgt te werk:

  1. Na een eerste contact wordt geheel vrijblijvend een offerte gemaakt.
  2. Wij nemen na ± 2 weken contact met u op om te kijken of er nog vragen c.q. opmerkingen zijn.
  3. U wordt uitgenodigd in onze showroom en fabriek. Geloof ons, zelf zien is altijd beter! U krijgt een rondleiding waarbij ieder detail zal worden getoond en besproken. Bij Derjans is alles maatwerk!
  4. Bij akkoord gaan met de offerte wordt een afspraak gemaakt voor de inmeting en technische beoordeling.
  5. Als deze gegevens zijn verwerkt ontvangt u van ons een orderbevestiging. Deze bevat een exacte omschrijving van elk detail. Lees deze goed door, zodat alles precies conform uw wens wordt uitgevoerd.

Vraag vrijblijvend een Offerte aan!


Groter wonen met een Derjans dakkapel?

Beelden zeggen meer dan woorden!


Installatie: een dakkapel in 8 uur!

In enkele simpele stappen wordt het installatieproces uitgelegd. De installatie kan in één dag worden uitgevoerd. Mocht u alsnog specifieke vragen hebben, kijk bij de veelgestelde vragen of u een antwoord kunt vragen. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

derjans_installatie1

1 dakpannen afhalen

Deze zolderkamer is niet functioneel. Er kan niet optimaal gebruik worden gemaakt van de ruimte. De oude pannen worden verwijderd en later afgevoerd. Hierbij wordt zorgvuldig rekening gehouden met de bestaande dakstructuur.

derjans_installatie2

2 dakbeschot verwijderen

Al het overbodige materiaal wordt vakkundig verwijderd en opgeruimd. Al het materiaal wordt door Derjans meegenomen. U heeft wel de lusten, niet de lasten!

derjans_installatie3
3 balken leggen

Er wordt een compleet nieuwe dakconstructie gemaakt, bestaande uit nieuwe gordingen, slapers en eventuele versteviging van de nokbalken

derjans_installatie4

4 dakpannen snijden

Als alle steunbalken zijn geïnstalleerd, worden de dakpannen op maat gesneden. Dit garandeert een optimale pasvorm voor de dakkapel. Hierbij worden kosten noch moeite gespaard! Derjans levert maatwerk!


derjans_installatie5

5 dakkapel installeren

Zodra het voorbereidingswerk met grote precisie is uitgevoerd, komt de plaatsing van de dakkapel. Deze naar eigen wens samengestelde dakkapel wordt met behulp van een hoogwerker op uw dak geplaatst

derjans_installatie6

6 afwerking

Met precisie en gedegen afwerking wordt de dakkapel verankerd. Hierbij speciale aandacht voor de waterafvoer, aansluiting op bestaande dak en aanhechtingspunten. Rest ons nog alle netjes op te ruimen en uw veel succes te wensen met uw woning.

derjans_installatie_klaar

7 resultaat

Het resultaat mag er zijn! In één dag een dakkapel van 6 meter breed bij 4 meter diep geplaatst! Van een nutteloze zolderkamer naar een functionele kamer die in te richten is naar eigen keuze!